P&O ADVIES

P&O speelt in organisaties een cruciale rol om de "Human Resources" nu en in de toekomst optimaal in te zetten. Dit stelt hoge eisen aan de professionaliteit en capaciteit van de P&O afdeling en haar medewerkers.
Mede hierdoor verandert de P&O functie constant en zijn P&O'ers in beweging.
De Roos Networks ondersteunt non-profit organisaties bij het invullen van de vraag naar tijdelijke en interim P&O advies. Dit betreft zowel P&O advies in de volle breedte van het vak als specialistische functies zoals mobiliteit, management development en P&O-projecten

Tijdelijke functies en interim opdrachten

Voor de interim opdrachten en tijdelijke functies bieden wij u ervaren professionals met actuele kennis van het vakgebied en werkervaring in diverse sectoren in non. Zij weten wat het is om tijdelijk een functie in een bepaalde rol te vervullen. Dat kan zijn "op de winkel passen", maar ook in korte tijd veel zaken veranderen, ontwikkelen en uitvoeren. Wij werken samen met een aantal vaste professionals.

De opdrachten kunnen in omvang en duur varieren.
In sommige gevallen een dag per week gedurende een periode van twaalf maanden, maar meestal vier tot vijf dagen per week gedurende zes tot negen maanden.