MOBILITEIT

De Roos Networks is uw partner bij mobiliteit. Wij ondersteunen u zowel vanuit ervaring bij het opzetten van mobiliteitsbeleid en het eventueel opzetten van een mobiliteitsbureau. Daarnaast kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor vragen over individuele mobiliteit van uw medewerkers. Vaak wordt een externe adviseur pas ingeschakeld als het probleem duidelijk merkbaar is en er een oplossing gezocht moet worden. Liever nog komen wij preventief in actie als onderdeel van het periodieke functioneringsgesprek of ontwikkelingsgesprek. Het doel blijft echter hetzelfde. Namelijk zorgen dat uw medewerker weer fluitend naar het werk gaat.

Wij werken samen met een groot aantal profit- en non-profitorganisaties in de regio Arnhem en Midden-Gelderland. Dit betekent dat ook u of uw medewerker voordelen zoals gemakkelijker ingang bij een ander bedrijf via bijvoorbeeld een netwerkgesprek of voordracht voor een vacature.

In de uitvoering werken wij regelmatig samen met een aantal professionals uit zowel de profit als de non-profit. Want voor mobiliteit zijn samenwerken en netwerken van onschatbare waarde.