DE ROOS NETWORKS: ADRIENNE STEENBAKKERS

Adrienne Steenbakkers is na haar studie Bedrijfssociologie haar loopbaan gestart als onderzoeker aan de Universiteit Twente.

Zij heeft onderzoek gedaan naar de effecten van personeelsbeleid op de resultaten van organisaties. Hier bleek dat haar passie vooral lag in het begeleiden en ontwikkelen van individuen en groepen.

Zij besloot vervolgens de overstap te maken naar het bedrijfsleven waar zij diverse functies heeft bekleed als adviseur P&O.

Toen zij de kans kreeg om een mobiliteitscentrum op te zetten greep zij dit met beide handen aan. Hiervoor volgde zij de opleiding tot loopbaan- en mobiliteitsadviseur (Schouten en Nelissen) en de opleiding Instrument voor Hulp van het ITIP (Instituut voor Toegepaste Psychologie).

Zij heeft inmiddels veel medewerkers begeleid naar een beter passende functie binnen de eigen organisatie dan wel naar een andere werkgever. Adrienne geeft daarnaast loopbaantraining- en sollicitatietraining aan mensen die toe zijn aan een nieuwe stap in hun loopbaan. Bekijk mijn CV

Lees ook mijn Blog